GYIK


Gyakori kérdések

Hogyan lehet bejelentkezni szalonunkba?

Telefonon a +3670/218-42-42-es telefonszámon, facebook messengeren a "Frangipani balinéz masszázs Győr" oldalon vagy személyesen a 9026 Győr, Kagyló utca 16. alatt - 4-es kapucsengő.

Mit kell hozni?

Szalonunkban papucsot, törölközőt biztosítunk. Ezenkívül nem szükséges hozni semmit.

Mikor és kiknek ajánlott?

A balinéz masszázs korra és nemre való tekintet nélkül ajánlott mindenkinek, aki szeretne testileg-lelkileg felüdülni és ellazulni, illetve egy pár órára megfeledkezni a hétköznapok gondjairól valamint aki szeretne törődni magával ,megőrizni frissességét ,egészségét.

Mikor nem ajánlott?

Bizonyos problémák, betegségek esetén nem ajánlott a masszázs. Ilyen pl. bőrbetegségek, vírusos megbetegedések, daganatos megbetegedések, porckorongsérv, súlyos szívelégtelenség, művégtagok, protézisek(csípő, térd), magas lázas állapot, epilepszia, akut gyulladás. Várandós anyáknak és kismamáknak- a szoptatás ideje alatt -előzetes egyeztetés után lehetséges. Kérjük érkezésekor jelezze recepciós kollégánknak, ha valamilyen betegségben szenved, hogy az információt át tudjuk adni terapeutáinknak.

Lehet-e ajándékba adni masszírozást?

Igen, szalonunkban van lehetőség ajándékutalvány vásárlására nyitva tartási időnk alatt 30-60-90-120 perces szolgáltatásokra, melyek 60 napig érvényesek. Az utalványt a felhasználás előtt át kell adni a recepciósnak. Az utalványok értékéből készpénzt vissza nem tudunk adni.

Mehetek-e a párommal, barátommal, barátnőmmel egyszerre?

Igen, egy időben két vendéget tudunk fogadni! Van lehetőség természetesen várakozni is szalonunkban, azidőre ingyenes WIFI lehetőséget biztosítunk.

Ki masszíroz?

A Frangipani Győr szalonjában, két szakképzett, több éves gyakorlattal rendelkező indonéz – balinéz SPA terapeuta Puspita és Sugiawati masszíroz.

Van-e valamilyen extra szolgáltatás a szalonban?

Szex és erotika abszolút NINCS. Szalonunk eredeti Balinéz masszázs szalon, masszőzeink az “Istenek szigetéről” hozták el ezt a csodás masszázsélményt, semmilyen erotika nem kötődik vallásukhoz és a masszázstechnikához sem! Kérjük masszőzeinket ne zavarják ilyen jellegű kérésekkel! Köszönjük!

Vezetőség kérése, fontos információk:

- A lefoglalt időpontja előtt legalább 5 perccel hamarabb érkezzen meg, hogy kényelmesen ki tudja választani a számára legmegfelelőbb masszázs szolgáltatást és az aromaolajat.

- 10 percen túli késés esetén nem tudjuk garantálni a teljes lefoglalt időtartamot.

- Természetesen bárkinél előfordulhat, hogy le kell mondja a lefoglalt időpontját, ezt lehetőleg a masszázsa előtt legkésőbb 2 órával hamarabb tegye meg.

- Kérjük mobiltelefonját a szalonunkban némítsa le, hogy a maximális relaxációt biztosítani tudjuk vendégeinknek. Masszázsa alatt pedig lehetőség szerint ne telefonáljon, hogy a másik vendéget ezzel ne zavarja. Köszönjük megértését!