Váll-, nyak-, fejmasszázs


30 perc: 4.000 HUF

Ez a masszázsfajta magába foglalja a fej, az arc, a nyak, a dekoltázs, a váll, valamint a hát felső részének kezelését is. A masszázs levezeti az izomfeszültséget. Azokra az energiavonalakra hat, amelyek a vállak felső részétől lefelé futnak, ahol izomcsomók alakulhatnak ki. A rendszeresen alkalmazott balinéz fejmasszázs stimulálja a koponyakörnyéki idegvégződéseket, hatékony a fejfájás ellen, megszünteti a nyakmerevséget, valamint a fáradtságot.

Gyakran alkalmazzák fülzúgás és alvászavar kezelésére is. Megmozgatja a fejbőrt és serkenti a vérkeringést, ami elősegíti a haj növekedését. A hajtöveket erősebbé teszi és megakadályozza a kopaszodást is. Napjainkban szinte mindenki szenved a feszültségtől, stressztől, rossz tartástól. Ideális kiegyensúlyozója modern életünk problémáinak.

Szabaduljon meg a fejfájástól, kezdje üdén a napjait! Jöjjön és relaxáljon nálunk! Próbálja ki masszázsainkat! Váll-nyak és fejmasszázs 30 perc, mindössze 3500 Ft. Próbálja ki a 30perces hátmasszázsunkkal együtt! Ez az irodai ülőmunkát végzők kedvence!